HBL, Logistika d.o.o.

HBL, Logistika, d.o.o.

Believe in future

Skladiščenje kot eno izmed logističnih storitev opravljamo v lastnih prostorih v velikosti 1.200 m2 in nudimo kratkoročni ali dolgoročni najem ali skladiščenje različnega blaga.
Samo skladišče, ki je pod stalnim tehničnim nadzorom varnostne službe se nahaja v industrijski coni Ljubljana-Savlje v neposredni bližini Ljubljanske obvoznice – izvoz industrijska cona Savlje. Dostop je možen z vsemi cestno-transportnimi vozili.
Pred skladiščem je velik prostor do velikosti 200 m2, ki je pod streho in omogoča manipulacijo z našim viličarjem ne glede na vremenske razmere. Za stranke lahko po potrebi opravljamo deklariranje, komisioniranje, pretovarjanje blaga opremljanje, tehtanje blaga….
Za naše skladišče, ki je v poslovnem centru Savlje iščemo posredne ali neposredne mikro in male uvoznike blaga, ki bi se radi razbremenili manipulacije in ki bi radi v vsakem trenutku imeli na razpolago stanje zalog, saj lahko vodimo skladiščno evidenco tudi po artiklih. Konkurenčna prednost je, da vsako stranko obravnavamo individualno in ji z moderno tehnologijo zelo olajšamo celotno manipulacijo.